Pages

18 Haziran 2012 Pazartesi

Yoshimar Yotun ve Lucas Dominguez

   Aybaba'nın prenslerinden ikincisindeyiz . Yoshimar Yotun 1990 doğumlu , Peru'lu bir futbolcu. Sol bek ve sol açık oynayabiliyor ve 1.71m boyunda.

   Kariyerine 2008 yılında Jose Galvez takımında kiralık olarak başlayan Yotun daha sonra 2009'da şuanki kulübü Sporting Cristal'e transfer oldu.
 
   Peruda geleceği parlak oyuncular arasında görülen Yotun genç yaşta olmasına rağmen 18 kez milli formayı giydi.

   Beşiktaşa transferini yorumlayacak olursak ; İsmail Köybaşının üzücü sakatlığından sonra sadece Tanju Kayhan kaldı solbek mevkisinde Beşiktaşta ve o da sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncu. Anlayacağınız kesinlikle takviye gerekiyor bu mevkiye . Samet Aybaba'yı tebrik etmek lazım gerçekten iyi bulmuş bu sporcuyu ve transfer gerçekleşirse iyi bir genç oyuncu kazanacak Beşiktaş üstelik bonservisi de 200.000 Euro.


----------------------------------------------------------------

   Lucas Dominguez' e gelince o da Güney Amerikalı bir futbolcu. 1989'da Şili doğumlu ve stoper olarak görev yapan bir futbolcu. 2008 yılında Audax Italiano takımında başlayan Dominguez 4senedir bu takımda forma giyiyor .

  Kulübüyle 68maça çıkan Dominguez 6 da gole imza atmış stoper olmasına rağmen (Boyu 1.87m). Şili Milli takımında da forma giyiyor Dominguez genç yaşına rağmen ; Uluslararası arenada 7maçı var.

  Egemen Korkmaz ve Tomas Sivok'la ilgili belirsizliklerin olduğu bugünlerde Beşiktaşa böyle genç ve gelecek vaad eden bir stoperin katılması çok heyecan verici . Eğer Sivok ve Egemen'de bir terslik olursa seneye Beşiktaşın ilk 11'inde görebiliriz 22 yaşındaki Dominguez'i !!

                                                   
                                                                       yazara ulaşmak için www.twitter.com/Dodo_iel
                 

                           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder